Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Yoga para el Bienestar en la Tradición de Yoga Himalayo

 

El borrador a continuación es la traducción de un borrador en inglés preparado por un equipo de ashramitas en Swami Rama Sadhaka Grama. La versión en inglés fue finalmente publicada, con ilustraciones, por el Morarji Desai National Institutes of Yoga en Nueva Delhi, India, en 2011. Para una versión ilustrada (en inglés) ver: Yoga for Wellness in the Himalayan Yoga Tradition. Para la versión en español sin ilustraciones hacer clic aquí.

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.