Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ota yhteyttä Manu. On lisätietoa työpajoista tai luokat tai aikataulun tapaaminen opastetuille biofeedback -koulutukselle kotona tai työpaikalla:

Sähköposti:
manuyogas (@) gmail.com

Ryhmähoitokursseja käydään Miitin Lapinlahden Lähteen (lähellä Ruoholahden metroasemaa), International School of Helsinki (Helsingin Aikuisopistoon) (lähellä Ruoholahden metroasemaa), ja Manipura Yoga -studioon, Salomonkatu 19, 00100 Helsinki (lähellä Kampin metroasemaa).  Biofeedback-koulutukset järjestetään yksityisissä kodeissa tai työpaikoilla. Manun säännöllisten opiskelijoiden webinar / streaming yoga- ja meditaatioluokkia tai istuntoja voi osallistua kaikkialta maailmasta.

 

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.