Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Meditaatiomainen Hatha Jooga
Prana Vidya

 

"Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin."

 

Meditaatio Hatha Jooga Prana Vidya keskittyy itsetietoiseen työhön systemaattisen rentoutumisen, tietoisen hengityksen tiede (prana Vidya) ja meditaation kautta. Se on Hatha-jooga, jossa on pehmeät asennot, ihanteellinen kaikenikäisille ja useimmille ehdokkaille, jotka tarvitsevat oppia rentoutumaan ja haluavat työskennellä kehonsa kanssa hyvin turvallisella tavalla. Hatha-jooga tarkoittaa "auringon ja kuun liittoa". Fysiologisella tasolla se viittaa autonomisen hermojärjestelmän sympaattisten ja parasympaattisten näkökohtien tasapainoon. Tämä jooga edistää parempaa nukkua ja mielialaa ja korkeampia rentoutumistasoja päivässäsi. Se voi auttaa lievittämään sekä masennusta että stressiä.

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.