Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

Yoga Teacher Training Program on Meditative Hatha Yoga

 

"Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin."

 

The Yoga Teacher Program on Meditative Hatha Yoga is offered as two, three, and four-week intensives and as a year-long program to become a meditative hatha yoga teacher. It is focused on the transpersonal and eclectic teaching of yoga philosophy, psychology, and practice, using a blend of Hindu and Buddhist yoga concepts and techniques. The program is registered with Yoga Alliance of USA and offered in the 200-hr format.

For reviews and rating of our school in the Yoga Alliance directory, see: http://www.yogaalliance.org/SchoolPublicProfile?sid=1693

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.