Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Ei Tuomitse Muita

 

 

"Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme."

  • Arvopohjainen tuomitseminen rajoittuu ja jäykistää perspektiiviäsi, Kaventaa Outlookia, vähentää vaihtoehtoja, tekee tekemäsi ja muiden vakavista, vaikeuttaa sydämesi. Tämä työpaja opettaa sinulle, miten vapautat itsesi arvokohtaisesta arvostelusta kehossa, puheessa ja mielessä:
  • Työskentelemme useilla tärkeillä eroilla arvoihin perustuvan arvostelun tasoilla (olemisen, olemuksen, olemuksen, olemuksen toiminnan hedelmien ja niin edelleen) arvioimiseksi;
  • Ymmärrämme arvo-pohjaisen tuomion voiman ja seuraukset;
  • Tarkastelemme arvopohjaisen tuomion sosiobiologisia ja evoluutioominaisuuksia, arvo-pohjaisen arvostelun karmista painoarvoa ja henkisiä evoluution syitä tuomion keskeyttämiseen.
  • Teemme käytännöllisiä, käytännön harjoituksia, jotka perustuvat arvonperusteisiin tuomioihin liittyviin erotteluihin, jotta voimme oppia tuomion kalibraation ja vaikutusten vähentämiseen.
  • Teemme käytännöllisiä, käytännön harjoituksia oppiaksemme korvaamaan uhrin ja tuomitsevan kannan vastuuhenkilöille ja tietoisuudelle tunteistamme; ja
  • Teemme jooga / meditaatioharjoituksia kehittelemään yhtenäistä mieliä, joka voi kokonaan keskeyttää dualistisen mielen tuomiot, vaikka kohtaavat järkyttäviä tilanteita tai uutisia.

 

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.