Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

We meet with Manu for:

  • Special workshops. Transmuting Anger, Transcending Judging, Cultivating Happiness, Liife After Death, Lucid Dreaming, and many other workshops.
  • Meditation sessions of centering, stretching, guided relaxation, breathing, and meditation. We learn Tibetan Buddhist meditation shamatha-vipashyana-mahamudra techniques. 
  • Meditative Hatha Yoga sessions of centering, joints and glands exercises, asana , guided relaxation, breathing, and meditation.
  • Buddhist Yoga, which focuses on the purification, unblocking, and strengthening of the vital or subtle body and includes exercises inspired in Chinese Yoga Nei Kung Qi Gong and in Tibetan Yoga.
  • Individual, couple, small group Guided Relaxation and/or Biofeedback Training sessions at your home or workplace that include mild physical exercise, relaxation, breathing, and guided meditation.

Group classes take place at Miitti in Lapinlahden Lähde (near Ruoholahti metro station) and Manipura Yoga Studio, Salomonkatu 19, 00100 Helsinki (near Kamppi metro station).

Private, couple, small group guided relaxation and biofeedback training sessions take place in private homes or workplaces.

Webinar/streaming yoga and meditation classes or sessions can be attended from anywhere in the world.

**to attend a class or session a previous appointment is necessary**

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.