Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Mielipiteitä 


"Minulla oli hyvä karma opiskella monta vuotta Manun kanssa, jolla oli kokemusta, joka muuttui elämästäni. Hänen opetuksensa ovat syvällisiä, aitoja, kuten hyvin harvoin tapahtuu. "Giorgio Savigliano. "Tapasin Manu Rishikeshissä vuonna 2008 kerrallaan etsinyt epätoivoisesti ohjausta ja sitten jäin opiskelemaan hänen kanssaan muutaman vuoden päästä ja pois. Manu osoitti henkilökohtaisella esimerkillään, kuinka henkisiä mullistuksia ei pidä liian vakavasti, miten päästään yhteiseen todellisuuteen ja alempaan tansaniin, kuinka pitää tasapainossa "sisäisten" ja "ulkoisten" maailman välillä, kuinka hoidella kehoni varovasti ja tarkkaavaisesti, ja miten ei noudateta upeita joogaideoita ja kuvia. Hän ei koskaan toiminut arvovaltaisena opettajana, mutta aina ystävänä, jolla oli myös paljon kokemusta näistä asioista, Manu auttoi minua elämässäni niin monella tavalla, että olen niin kiitollinen siitä, että hän tuli osa minun tiellemme. "Yair Hilu .

"Manuel oli joogaopettajani vuoden aikana, joka asui Santiagossa, 2011-2012. Voin todistaa monista luokista, että hänen syvä henkinen luonto, intuitiivinen rakkaus opiskelijoille ja vankka maadoitus ei vain yogisessa menetelmässä vaan buddhalaisessa ja hindu filosofiassa ja henkisissä käytännöissä antoivat minulle tunteen, että olin mestarillisissa käsissä osallistumalla hänen kursseista. Olen ottanut joogaa muilta, jotka saattavat tuntea hyvin tekniikkaa, mutta on harvinaista löytää opettaja, jolla on tällainen valmistautuminen joogan opetukseen transformaatiokäytännöksi. "Eric Graham.

"Olin onnellinen ja onnekas opiskelemaan Manun kanssa 28 päivän ajan. Hänen Yoga Teacher Training Intensive on ollut minulle fantastinen kokemus, jopa parempi kuin mitä olisin voinut kuvitella. Suosittelen hänen ohjelmansa jokaiselle joka on kiinnostunut hatha joogasta, hengellisyydestä ja meditaatiosta. Manu on erittäin viisas henkilö, jolla on lähes rajattomat tiedot hindulaisuudesta, buddhalaisuudesta ja tiibetiläisestä joogasta ja tantrasta. Rauhan ja rauhallisuuden, jota hän säteilee yhdistettynä tietämyksensä, vuosien kokemukseen ja enkelin kärsivällisyyteen, tekee ohjelmastaan ​​unohtumattoman kokemuksen. Teemana ja käytännössä täynnä 28 päivän kestävää päivää järjestetään siten, että on mahdotonta kyllästyttää eikä tuntea olonsa hukkua. Päivät menivät huomaamatta ja jopa väsyneitä. Jokainen päivä on minulle arvokas lahja, ja Manuilla on erityinen paikka sydämessäni ikuisesti. "Lisanne Beerenfenger. (Alankomaiden suositus seuraavassa kappaleessa).

(Ik heb de eer en het geluk gehad om 28 dagen onderwezen te worden door Manu. Zijn Intensive Yoga Teacher Training Program is voor mij een fantastische ervaring geweest, mooier dan dat ik had durven dromen. Een aanrader voor een ieder die geïnteresseerd is in hatha yoga, spiritualiteit en meditatie. Manu is een zeer wijs persoon met een bijna onuitputbare kennis van het Hinduisme, Buddhisme en Tibetaanse yoga en tantra. De rust en kalmte die hij uitstraalt, gecombineerd met zijn kennis, jarenlange ervaring en engelengeduld, maken van zijn programma een onvergetelijke ervaring. De 28 intensieve dagen, gevuld met theorie en praktijk lessen, zijn zo opgebouwd dat het onmogelijk is je te vervelen, noch overprikkeld te raken. De dagen vlogen voorbij, zelfs zonder vermoeid te raken. Elk van deze dagen is voor mij een waardevol kado geweest en ik heb Manu voor altijd in mijn hart gesloten.)


"Koulutuksesta, joka on tullut Joogan opettajaksi Manun kanssa, on voinut parantaa minun olemukseni eri näkökohtia. Hänen opettamansa meditoiva jooga on auttanut minua rentoutumaan ja vapautumaan kehoani, saavuttaen tarvittavan joustavuuden ja sävyn tehokkaampaan meditaatiokäytäntöön. Tämän vuoksi tunnen, että olen edistynyt suuresti kohti henkistä avautumista. Elämänlaatu ei ole ainoastaan ​​parantunut merkittävästi vaan myös elämän merkitys. Toisaalta Manu jooga viittaa jatkuvasti kohti ylituotantoa, ja toisaalta Manun henkilökohtaisen antautumisen laatu, hänen rakkautensa, tekee luokastaan ​​ylellisen kokemuksen. "Erik Cortés.

"Koulutuksen aikana kävin Manu Santiagoissa, Chilessä, uusia kehitysaloja paljastettiin minulle. Käytännöllinen yksinkertainen asana, joka on tehty hienostuneella tietoisuudella, antoi minulle, millainen on Joogan makea ilo tässä kehitysvaiheessa. Meditaatiokoulutus oli ratkaisevan tärkeää tämän valtion
hankkimiseksi. Manun tapa välittää on hyvin luonnollista ja helppoa seurata, mikä antaa mahdollisuuden harjoitella ja opettaa tätä tietoa. Olen kiitollinen jokaisesta koulutuksen hetestä. Ohm Shanti. "Sylvia Morales.

"Manu, Himalajan joogan opettaja, Hatha Jooga Prana Vidya, hienovarainen ja herkkä, opetti minulle uuden hengitystapa ja avasi minulle todellisuuden, joka oli niin hienovarainen." Gema Cabrera.

 

 

 

 

 

 

Muuta Anger-työpaja

"Se, mitä minulle on tehnyt, on taito [oppinut], että se pysyy tietoisena vain hetken, jolloin minä olen vihainen ja tänään voin hallita sitä. Itse voin häiritä vihan lieventämisprosessia ja pian sen jälkeen että viha rauhoittuu ennen kuin se voisi "räjähtää". Donald Bennet. "Ensimmäinen asia, josta sain tämän työpajan, jota en koskaan unohtanut, oli erottaa selkeästi, milloin viha alkaa nousta esiin. Tämä on ollut minulle erittäin hyödyllinen." Francisca Meza.

Arvopohjaisen tuomaraportin voittaminen

"Viimeinen harjoitus vaikeutti minua kovasti tuomiolla, mikä osoitti minulle kuinka paljon tunteita voisi vaikuttaa" rationaaliseen "tuomitsemiseen. Se oli kaunis käytännön kokeilu sen todistamiseksi." Marco Canepa.

"Kun pyysitte meitä muistamaan tämän seikan [joka yleensä luo voimakasta vihaa ja armahdusta mielessäni] meditaation jälkeen, ollakseni rehellinen, voisin vain tuntea vähän [negatiivisuutta] sen suhteen. Minulla ei ollut tarpeeksi (negatiivista) energiaa että se, että negatiivinen tuomitseminen ja pahat tai väkivaltaiset toimet ovat tekemisissä negatiivisen energian pitämisessä itsessämme - pitämällä substraattia, josta he voivat tuottaa, meditaation jälkeen oli mahdotonta saada vihainen Enemmänkaan, en edes vaivautunut siitä kovinkaan paljon, en aio harjoittaa sitä. " Miguel Lagos.

"Paljon kiitoksia työpaikallesi, se oli uskomaton kokemus. Harjoituksen perusteella, jonka yritimme arvioida meditoinnin jälkeen, on rikastuttavaa ymmärtää, kuinka vaikeaa tai mahdotonta se oli tehdä. ja se vapautettiin [siitä, että se tulee sen jälkeen.] Todellakin, se oli hyvin, hyvin vapauttavaa [nähdä] kuinka vain rentoutumisvoiman kanssa voisi välttää tunne järkyttää asioita. " Daniel Rivera. "Meditaation jälkeen kielteinen tuomio, jonka olimme muodostaneet tilanteesta, näytti olevan vähemmän voimaa. (Meditaatio) vähensi tosiasioiden (havaittua) merkitystä ja lopulta se oli kuin" ei ole väliä, en häiritse siitä. "Ana Rivera. 

Jos olet ottanut osan luokista tai työpajoista, palautteesi tai suosituksestasi arvostetaan:

Fields marked with * are required.

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.