Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

Manu, Lama, E-RYT 500, asui Intiassa vuosina 2000-2011. Vuosina 2000-2007 hän osallistui tiibetiläiseen buddhalaiseen meditaation retriitteihin (Drikung Kagyu Order) Pithoragarhissa ja Almora, Kumaon Himalaya, sponsoroi HH Drikung Kyabgon Chetsang Rinpoche ja muut sponsorit USA: n, Kanadan, Chilen ja Saksan Drikung-keskuksista. Hän teki kolmen vuoden tiibetiläisen buddhalaisen perääntymisen vuosina 2001-2004 ja sitten hän auttoi toisessa retriitissä vuosina 2005-2007. Vuodesta 2007 vuoteen 2011 Manu asui Swami Rama Sadhaka Grama ashramissa, Rishikeshissa, jossa hän työskenteli toimitusjohtajana Swami Veda Bharati sponsoroi meditaatiotutkimusinstituutti. Meditaatiotutkimuslaitoksessa Manu tarjosi muun muassa henkisen ja buddhalaisen perinteiden edistyneiden meditaattoreiden ulkoisista ärsykkeistä kehittyneiden meditaattoreiden ulkoisia ärsykkeitä sekä muita tutkimushankkeita, joissa oli mukana huipputeknisen EEG: n ja muiden fysiologisten parametrien mittauslaitteita. Ashram Manu harjoitti ja opetti myös joogaa / meditaatiota ja kävi luentoja Hatha Joogan filosofian, joogan ja meditaation psykologian, Sadhanan viiden pilarin tai hengellisen käytännön sekä Mahayana-buddhalaisuuden kuudesta perfections tai paramitas. Manu on luennoinut ja opettanut Aasiassa, Euroopassa, Afrikassa, Pohjois-ja Etelä-Amerikassa ja on kouluttanut kymmeniä joogaopettajia, jotka ovat saaneet USA Jooga Alliance -sertifikaatinsa.

 

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.