Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

Manu, Lama, E-RYT 500, asui Intiassa vuosina 2000-2011. Vuosina 2000-2007 hän osallistui tiibetiläiseen buddhalaiseen meditaation retriitteihin (Drikung Kagyu Order) Pithoragarhissa ja Almora, Kumaon Himalaya, sponsoroi HH Drikung Kyabgon Chetsang Rinpoche ja muut sponsorit USA: n, Kanadan, Chilen ja Saksan Drikung-keskuksista. Hän teki kolmen vuoden tiibetiläisen buddhalaisen perääntymisen vuosina 2001-2004 ja sitten hän auttoi toisessa retriitissä vuosina 2005-2007. Vuodesta 2007 vuoteen 2011 Manu asui Swami Rama Sadhaka Grama ashramissa, Rishikeshissa, jossa hän työskenteli toimitusjohtajana Swami Veda Bharati sponsoroi meditaatiotutkimusinstituutti. Meditaatiotutkimuslaitoksessa Manu tarjosi muun muassa henkisen ja buddhalaisen perinteiden edistyneiden meditaattoreiden ulkoisista ärsykkeistä kehittyneiden meditaattoreiden ulkoisia ärsykkeitä sekä muita tutkimushankkeita, joissa oli mukana huipputeknisen EEG: n ja muiden fysiologisten parametrien mittauslaitteita. Ashram Manu harjoitti ja opetti myös joogaa / meditaatiota ja kävi luentoja Hatha Joogan filosofian, joogan ja meditaation psykologian, Sadhanan viiden pilarin tai hengellisen käytännön sekä Mahayana-buddhalaisuuden kuudesta perfections tai paramitas. Manu on luennoinut ja opettanut Aasiassa, Euroopassa, Afrikassa, Pohjois-ja Etelä-Amerikassa ja on kouluttanut kymmeniä joogaopettajia, jotka ovat saaneet USA Jooga Alliance -sertifikaatinsa.

 

 

 

To Be is the Blissful Reality of Mind. To Do is the Activity of Love. Everything we Do is Just a Game to Recognize the Activity of Love.

There  are no people, things, or circumstances which are good or bad, beautiful or ugly; it is only our emotionality toward them what is there. Wisdom is to remain free from judging, aware of one's emotions. Alchemy is to transmute emotions, maintaining a homeostasis of harmony and wellbeing. Meditation is to recognize the thought that generates the emotion, observing it with equanimity. Mahamudra is to wake up after dying, having a vision of what has always been, is, and will be.

 

Yoga is a Technology of Consciousness-Energy Developed to Experience Union. It Transcends Religion and Culture.