Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Tapaamme Manu varten:

  • Special työpajoja. Transmuting Anger, Transcending Judging, Cultivating Happiness, Liife After Death, Lucid Dreaming, and many other workshops.
  • Meditoinnista keskiöirnisrnèneteJmån, venyttely, opastettu rentoutumista, hengitys ja meditaatio. Opimme tiibetinbuddhalaisella meditaatio Shamatha-vipashyana-mahamudraa tekniikoita.
  • Meditatiivinen Hathajooga istuntojen keskitys, nivelten ja rauhaset harjoituksia, asana, opastettu rentoutumista, hengitys ja meditaatio.
  • Buddhalainen jooga, joka keskittyy puhdistus, viemärinavausaineet ja vahvistaminen elintärkeitä tai hienovaraisen kehon ja sisältää harjoituksia innoittamana Kiinan Jooga Nei Kung Qi Gong ja Tiibetin Jooga.
  • Yksilö-, pari, pienryhmä Opastettu Rentoutuminen ja / tai Biofeedback Koulutustilaisuudet kotona tai työpaikalla, jotka sisältävät lievä liikunta, rentoutuminen, hengitys, ja ohjattu meditaatio.

Ryhmätunneille tapahtuvat miitti vuonna Lapinlahden Lähde (lähes Ruoholahden metroaseman) ja Manipura joogastudio, Salomonkatu 19, 00100 Helsinki (Kampin metroasema).

Yksityinen, pari, pienryhmä opastettu rentoutumista ja Biofeedback koulutustilaisuuksia järjestetään yksityiskoteja tai työpaikkoja.

Webinaari / streaming jooga ja meditaatio luokkia tai istuntoja voi osallistua mistä päin maailmaa tahansa.

 

** osallistua luokan tai istunnon aiemmassa ajanvarausta **

 

Olla on mielettömän todellisuuden todellisuus. Tehtävä on rakkauden toiminta. Kaikki, mitä me teemme, on vain peli tunnistaa rakkauden toiminta.

 

Ei ole hyviä tai huonoja, kauniita tai ruma ihmisiä, asioita tai olosuhteita, vaan vain emotionaalisuutta heitä kohtaan. Viisaus on ei tuomitse muita, tuntee tunteemme. Alkemia on muuttaa tunteita, ylläpitämällä harmonian ja hyvinvoinnin homeostaasia. Meditaation on tunnistaa ajatus, joka herättää tunteita havainnoimalla sitä tasaisesti. Mahamudra on herätä kuoleman jälkeen, näkemys siitä, mikä on aina ollut, on ja tulee olemaan.

 

Jooga on tietoisuuden teknologiaa - energiaa, joka on kehitetty kokemaan unionia. Se ylittää uskonnon ja kulttuurin.